Lademoen Tannlegekontor blir en del av TY

Med slagordet ekte smil for ekte folk, utvider vi med ny klinikk på byens østside. 

Lademoen er en perfekt beliggenhet for oss i TY, og for alle de som passerer gjennom Innherredsveien på daglig basis, på vei til jobb eller de som bor i nærheten. De viktigste bussene passerer her, og det er veldig enkelt å komme innom oss når du trenger tannsjekk, enten det er en rutinekontroll, hull i en tann, eller uhellet er ute og du har behov for akutt hjelp.      

«Vi vil være en tannlege for alle, og da må vi være tilgjengelige. Derfor er vårt nye kontor på Lademoen et bra tilskudd til klinikken vi allerede har i Midtbyen. Vi er i vekst, og er også på utkikk etter nye ansatte som kan bli med oss på reisen sier Camilla Thorvaldsen, daglig leder av TY.»

Velkommen til oss!

Bestill time