Nei, du trenger ikke influencer-tenner for å være stolt av smilet ditt.

Vil vi egentlig ha en verden der alle har helt like tenner?

Det er ingen hemmelighet at vi, og spesielt kanskje unge mennesker, blir bombardert med skjønnhetsidealer i sosiale medier og på TV hver eneste dag. Ett av disse er en ny trend vi kaller influencer-tenner. Grunnen til at vi kaller det det, er at flere og flere påvirkere med store følgerskarer, også kalt influencere, får tennene sine filt ned og skallfasetter satt på, ofte i land som Tyrkia eller Polen. Denne behandlingen er både kostbar og irreversibel. Dessuten krever den også vedlikehold over tid. 

Det finnes bedre og mindre drastiske alternativer for de som vil endre på smilet sitt. Har du skjeve tenner, kan du vurdere en mer skånsom aligner-behandling. Er det fargen, kan du bleke tennene dine hos oss. Dette er er mer skånsomt for tennene dine enn å file de helt ned. I moderne tannbehandling skal vi fjerne så lite som mulig av dine egne tenner. Det du har fjernet får du aldri tilbake. Men om det er en slik omfattende behandling du trenger, kan vi selvsagt hjelpe det med det også. Vi vil sammen med deg vurdere hva som er den beste løsningen for deg.

I en hverdag der det alltid jages etter det «perfekte» ytre, vil vi fremme naturlige tenner, sunn munn og ekte smil. Alle skal kunne være stole av sitt unike smil. Det henger tett sammen med våre verdier både etisk og helsemessig. Vi i TY bryr oss om din tannhelse, og at dine tenner skal vare livet ut.

Bestill time